Seriál článků o sportovním vybavení

Seriál článků o sportovním vybavení

Seriál článků o sportovním vybavení
Tak jako jsem skoro před desíti lety začal plnit svůj web články se sportovním vybavením pro cyklistiku, triatlon, běh, běžecké lyžování apod., spustím i na tomto svém novém webu seriál článků o sportovním vybavení. Zaměřím se na produkty, které sami prodáváme, nebo které sám používám a mám s nimi dostatek zkušeností a zejména na novinky v daném segmentu sportovního vybavení.
Nepůjde čistě jen o značky Dextro-energy, Saltstick, Sailfish,Rolf prima, Hypoxico, Run&move, O-synce, RunGuard, jejichž jsme přímými distributory pro ČR, ale také o novinky jiných značek, jako je Compressport, Profile-design, Pardus, Garmin, Eurosport, Discovery adventures, Tufo atd.
A občas možná i o úplně jinou značku a produkt, který mně zaujme a který si oblíbím.

Nebude to samozřejmě vše, co se na mém novém webu dočtete. I nadále zde budu komentovat a hodnotit triatlonové dění zejména u nás, triatlonové závody, vyjadřovat své názory na témata se sportem a zejména triatlonem související a co já vím, co mi zrovna přijde pod ruku nebo potřeba vám prostřednictvím těchto stránek, sdělit.

A pokusím se i o novinku, tedy novinku pro mě, nikoliv pro většinu z vás. Asi vás nepřekvapí, že ve svém věku nejsem příznivcem sociálních sítí a své soukromí si spíše střežím, než abych dával na odiv to, co dělám a čím se právě bavím. Na tom už se samozřejmě nic nezmění.

Už nyní jsem jak svůj, tak firemní facebookový profil řešil prostřednictvím „někoho“, abych se tím nemusel zabývat. Na druhé straně si uvědomuji, že dnešní generace je někde jinde a pokud i jí chci něco ze svých zkušeností sdělit a oslovit ji, jinak to prostě nepůjde. Proto přistoupím ke kompromisu a najmeme si člověka na tuto práci. Kdyby měl někdo zájem, klidně mně kontaktujte.
M.M.