TOP nabídka Sailfish 2019

TOP nabídka Sailfish 2019

Já jsem textový blok. Klikni na tlačítko úprav ke změně textu. Výplňový text: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

O tom, jakým směrem se tato Německá a Evropská jednička v triatlonovém vybavení ubírá, už jsem psal v minulém článku.

 

Nyní se zaměřím na její oprovdu „TOP“ produkty, které převažují v kategorii profesionálů na většině Evropských závodů Ironman i Challenge.

 

Neopren Sailfish Ultimate-dlouhou dobu byl jedničkou v nabídce sailfish model G-rande. Zajišťoval naprosto výjimečnou flexibilitu skloubenou s velkou nosností neoprenu. Tento model ale firma zrenovovala a určila víceméně skvělým plavcům, kteří potřebují maximální flexibilitu (aby na sobě neopren prakticky necítili a nijak je neomezoval v rozsahu pohybu), ale mají dobrou polohu těla na vodě a nepotřebují takovou nosnost (podušku pod sebou). Pro plavce je to naopak kontraproduktivní, když nohama kopou prakticky nad vodou.

G-range tedy nahradil Ultimate (cena 22500,-), který je flexibilní skoro jako G-range, ale má obrovskou nosnost, což je skvělé pro horší plavce. A je to až neuvěřitelné, o kolik dokáže tento neopren průměrného, nebo horšího plavce, reálně zrychlit.

 

 

A co když jsou neopreny zakázány?

 

Alternativa Evropských profíků je jednoznačná a celé startovní pole tvoří modrá barva zrychlujících kombinéz Sailfish Rebel Pro a Team. U závodů mimo Evropský kontinent tuto dominanci nabourává americký Tyr. Vodu odpuzující kombinéza, pod kterou máte teprve triatlonový dres nebo kombinézu, stejně jako pod neoprenem, přináší rychlostí zvýhodnění ne tak velké jako neopren, ale přesto velmi podstatné. A cena? 7700,- za model Rebel Pro

 

 

 

A co krátký triatlon?

 

I tady má Sailfish svůj plavání zrychlující Top model kombinézy v pánské i dámské variantě s názvem Pro. Součástí kombinézy je v tomto případě samozřejmě i vložka pro cyklistickou část, neboť v ní absolvujete celý triatlonový závod. Cena samozřejmě odpovídá použití plavání zrychlujícího materiálu a činí 6200,-Kč

 

 

Obliba aerokombinéz v dlouhém triatlonu neustále roste a psal jsem o tomto tématu už v některém z minulých článků. Ani v této oblasti Sailfish nezaostává za konkurencí a má aerokombinézu s krátkými rukávy ve dvou pánských (černá a modrá) a jedné dámské (fialová) variantě. O kvalitě materiálu netřeba pochybovat. Bohužel nabídka neposlouží těm, kteří se chtějí více odlišovat od ostatních. Individuální grafika prostě není k mání. Cena ale celkem přijatelná i pro běžné uživatele, 5200,-Kč

 

 

 

A kdo nechce aerokombinézu s rukávy, a jen kombinézu klasickou bez rukávů, nebo samostatné kalhoty a top pro dlouhý triatlon, sáhne u Sailfish po řadě Comp.

 

 

Tři barevné varianty a super kvalita kombinézy s mnoha vychytávkami pod triatlonový neopren nebo kombinézu Rebel při zákazu neoprenů. Dá se v ní ale i plavat bez neoprenu. Nezrychlí vás jako Rebel, ale ani nezpomalí jako většina kombinéz jiných značek. Cena za kombinézu velmi příznivá, 3950,-Kč.

 

 

Sailfish prostě má co nabídnout a tíhne ke kvalitě na úkor kvantity.

 

M.M.