Sladké solné protikřečové tablety saltstick chewable

Sladké solné protikřečové tablety saltstick chewable

Já jsem textový blok. Klikni na tlačítko úprav ke změně textu. Výplňový text: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Solné tablety saltstick, světovou jedničku v oboru křečové problematiky a doplňování minerálů, asi netřeba dlouze představovat. Ten kdo vyzkoušel, ví, o čem mluvím a křeče se pro něj staly lehce řešitelnou záležitostí.

 

 

Dlouho existovala jen kapslová součást těchto solných tablet v baleních po 3, 30 a 100ks. Později firma obohatila nabídku o produkt Saltstick+ s kofeinem pro co možná nejrychlejší nástup účinku (kofein usnadňuje vstřebávání).

 

Převratnou novinkou ale bylo vytvoření sladké varianty tablet saltstick v příchutích citrón a pomeranč, které se rozkoušou a až poté polykají. Zrychlí to zase o něco nástup účinku, ale také to velmi zpříjemní například zasolování před závodem, kdy nepolykáte kapsle, ale koušete sladké bonbóny. Tyto sladké tablety se dělaly v baleních po 10 a 60ks a to zůstalo doposud.

 

 

Novinkou je ale balení 10 tablet, které se z původního jednorázového hliníko-papírového obalu, přeměnilo na vícerázový, opakovaně uzavíratelný, neprodyšný sáček.

Ten není problém mít v cyklodresu, nebo kapsičce triatlonového dresu, na pásu nebo třeba pod nohavicí kalhot, opakovaně z něj brát tablety a zase dávat zpět bez toho, aby navlhly.

 

Pro vysloveně jednorázové záchranné použití je nově určen sáček tří kapslí saltstick ve vodě neprodyšném balení. Ten je dostupný pouze v US a u nás bude jako novinka během několika málo dní.

M.M.