Run&move doplňky pro běžce a triatlonisty

Run&move doplňky pro běžce a triatlonisty

Další Německá značka, kterou máme a ne náhodou, v našem portfoliu. Nechci představovat její kompletní běžeckou nabídku za bezkonkurenční ceny od kšiltů, čepic, rukavic, přehazovaček, pásů na čísla a vše ostatní včetně mobilů, gelů, lahviček s pitím, pláštěnek a bůh ví čeho dalšího. Ten rozsah běžeckých doplňků je opravdu velký a najdete ho na www.runmove.cz Kvalita odpovídá Německu.

Nejvíce prodávanými produkty byly k mému překvapení plastové ergolahve do ruky na běh o objemu 350 a 500ml a zadrhovadla (tanky) na tkaničky.

 

 

Sám nechápu, jak může někdo běhat s něčím v ruce (mně vadí i klíče od auta nebo od bytu), třeba s lahví co má skoro půl kila.

A vadí mi i opasky s všemožnými lahvičkami s pitím, když na mně při běhu všemožně poskakují. A právě tento sortiment je stěžejním produktem této značky. Mobily, pití, gely, klíče, kapesníky, kreditky atd.

 

Individuální kombinace všeho, co s sebou potřebujete mít. Prostě si na svůj běžecký pás pomocí suchého zipu připojíte přesně to, co preferujete.

Ale přišla další a o mnohem více „vychytaná“ generace pásů s lahvičkami a kapsami, které už na vás při běhu zdaleka tolik neposkakují. Jde o červenou řadu pásů Ultra a Energy.

 

 

A přišly i tvarovatelné lahve do ruky nebo do opasku Fleck flask o objemu 240 nebo 500ml, které už v ruce tolik nevadí a na opasku je skoro necítíte. Prostě se ten komfort při běhu se vším tím, co pokud možno, potřebujete mít „nutně“ u sebe, posouvá dál a už není tolik obtěžující.

Uvidíme, jaké budou další novinky v oboruJ

M.M.