Novinky značky Run Guard

Novinky značky Run Guard

Americká firma RunGuard se stejně třeba jako Saltstick, specializuje na jeden konkrétní obor a snaží se v něm být jasnou jedničkou na trhu na celém světě. Díky této velmi úzké specializaci, se to těmto firmám skutečně daří. Tak, jako je saltstick specialistou v boji proti svalovým křečím, je RunGuard specialistou v boji sportovců s puchýři, odřeninami a opruzeninami.

 

Produkty RunGuard jsou zcela na bázi organických rostlin bez přídavku tuků a parfémů. To zajišťuje že se velmi rychle vstřebají do kůže a vůbec nešpiní a nemastí oblečení ani sportovní dresy ze speciálních materiálů a jsou zcela kompatibilní i s triatlonovými neopreny, kterým klasická vazelína, ani běžné mastičky, příliš nesvědčí a zkracují jejich životnost.

RunGuard je odolný proti tření kůže i oděvu o kůži, potu i vodě. Mazání se používá především na rozkrok, oblast třísel, intimní partie, bradavky, podpaží, krk při použití neoprenu, pod pás na měření tepové frekvence, nebo pod sportovní podprsenku a oblast ramínek a spodní „gumy“.

 

 

 

 

 

Nyní přišla tato značka s novinkou v podobě nového mazání, které obsahuje řadu novinek na čistě přírodní bázi a určené i pro velmi citlivou kůži. Novými přísadami jsou kokosový olej, bambusové máslo a jojobový olej.

Novinka, která se prodává ve dvou velikostních baleních, podobně jako klasický RunGuard, se velmi povedla a doufáme, že se bude těšit tak jako „klasika“ v jeho produkci, vaší velké oblibě.

M.M.