Triatlonové kombinézy Aerosuit a Tri suit pro za méně než polovinu aktuální ceny

Triatlonové kombinézy Aerosuit a Tri suit pro za méně než polovinu aktuální ceny

Já jsem textový blok. Klikni na tlačítko úprav ke změně textu. Výplňový text: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jak již většina z vás ví, nabízíme triatlonové vybavení Německé firmy Sailfish nejen na oficiálním eshopu značky www.sailfish.cz , ale pro výprodejové kolekce, nebo naše speciální akce na vybrané aktuální zboží současné modelové řady, jsme zřídili speciální eshop www.sailfishvyprodej.cz

Právě nyní jsme spustili speciální Vánoční akci na top kombinézy této značky a to jak pro dlouhý, tak krátký a sprint triatlon.

Pro dlouhý triatlon se jedná o kombinézy s ktrátkými rukávy Aerosuit, které nabízíme za akční cenu 2500,-Kč. Běžná cena této kombinézy je 5200,-Kč. Kombinézu máme v pánském provedení v barevných variantách světle modrá/bílá a černá/bílá a v dámské variantě fialová/bílá. Zatím máme vše ve všech velikostech, ale nabídka platí jen do vyprodání současných skladových zásob.

 

Pro krátký a sprint triatlon potom nabízíme za akční cenu 2990,- Kč plavání zrychlující kombinézu ze speciálního voduodpudivého materiálu. Kombinéza je v pánském i dámském provedení v černé barvě a zatím je skladem ve všech velikostních variantách.

 

 

Běžná cena této kombinézy je 6200,-Kč

Jinak stále ještě běží slevové akce na kombinézy a dresy řady comp a team. Tady už ale nemáme všechny barevné varianty a velikosti. Skladové zásoby a to co je dostupné naleznete na eshopu www.sailfishvyprodej.cz.

M.M.