Sportovní výživa Eurosport

Sportovní výživa Eurosport

Nová globální značka sportovní výživy Eurosport, kterou jsme chtěli představit na jarním veletrhu For Bikes je už kompletně naskladněna na naší provozovně a v současné době ji nabízíme na našich e-shopech:

www.eurosportnutrition.cz

www.hisportshop.cz

Protože už jsem ji dostatečně otestoval, řeknu vám něco k jednotlivým produktům.

Sportovní gely jsou ve dvou provedeních a každý z nich ve dvou příchutích, kde mi, světe div se, chutnají úplně všechny. Jde o gely spíše pomalejší na dlouhodobější výkony, ale obsahují celý komplex sacharidů od jednoduchých až po složité. Obrovskou výhodou je, že mají konzistenci, která vás „nezalepí“ a tak nevyžadují následné okamžité zapití. Nejde ale přitom o tekutý liquid gel. Toto bude jejich velká výhoda.

Tyčinky jsou také ve dvou provedeních a každé ve čtyřech příchutích. Jedná se o velmi zdravé produkty ze zcela přírodních materiálů bez řady barviv, stabilizátorů, dochucovadel apod., jak se můžete podrobněji dočíst na eshopu eurosportnutrition. Druhou velkou výhodou je, že jsou tyčinky použitelné i v teplotách pod bodem mrazu a neztvrdnou tak, že si na nich vylámete zuby. Jeden typ tyčinek je použitelný více při závodech a sportování, druhý je možné použít i jako poslední jídlo před tréninkem, nebo třeba místo snídaně, když vás čeká trénink hned po ránu, nebo jako energetickou svačinku kdykoliv v průběhu dne. Chuťově jsou tyčinky, na to že jsou zdravé, až podezřele dobré.

 

 

Třetí věcí je iontový nápoj, tedy v tomto případě spíše iontový až energetický a s řadou přísad. Troufám si říci skutečná špička na trhu která v tomto segmentu položí konkurenci na lopatky. Lepší ionťák jsem snad ještě neměl. Vyzkoušejte a uvidíte sami.

 

 

M.M.