Runguard-prevence odřenin, puchýřů, urychlení jejich hojení

Runguard-prevence odřenin, puchýřů, urychlení jejich hojení

Značku Runguard už jsem vám jednou představoval. Jedná se o firmu specializující se na prevenci odřenin, opruzenin, puchýřů apod u sportovců všude tam, kde dochází ke tření kůže o kůži, nebo oblečení, neopren apod.

 

 

Nebudu psát podrobnosti o jednotlivých produktech, neboť ty si můžete najít na novém webu www.runguard.cz

Zmíním se spíše o zkušenostech. Začnu lepítky na bradavky, kde budu stručný. Já osobně problémy s odřenými prsními bradavkami netrpím, ale vyzkoušel jsem je a funkci plní velmi dobře. Lidem, co s tímto problém mají, určitě spolehlivě pomohou.

 

Mazání runguard je ve dvou provedeních a to klasickém jako prevence odřenin a léčivém s řadou dalších přísad, které nejen chrání, ale i urychluje hojení již dříve vzniklých oděrek, puchýřů apod. Léčivé provedení jsem díky používání klasického runguardu, zatím vůbec nepotřeboval.

 

 

Runguard se dá použít bez problémů i na intimní partie, například v cyklistice a nemusíte se bát ani mastného, nebo jinak poškozeného oblečení apod. Bát se nemusí ani lidé trpící různými kožními alergiemi, neboť krém je naopak velmi zklidňující a tyto projevy výrazně tlumí.

Jednoduše řečeno, mohu opravdu jen doporučit 🙂

M.M.