Tekutý SALTSTICK jako absolutní novinka

Tekutý SALTSTICK jako absolutní novinka

Saltstick a jejich solné tablety proti křečím, nemusím asi žádnému vytrvalostnímu sportovci představovat. Kdo jednou vyzkoušel, už nechce nic jiného.

 

 

Řada sportovců ale musela řešit otázku kam s tabletami při závodě, nebo tréninku. Saltstick vyrábí na tablety otočné dávkovače na 3 a 5 tablet, které se dají umístit na cyklistická řídítka, dovnitř do trubky triatlonového nástavce, nebo třeba na běžeckou hůlku u běžkaře a také vyrábí malá balení tří tablet, která jsou voděvzdorná a dají se umístit do pásu s číslem, kapsičky u dresu apod.

 

 

Nyní ale přišel s naprostou novinkou a to tekutým koncentrátem, který jednoduše přidáte do vašeho iontového nápoje, nebo koncentrované energie gelů v lahvi a s konzumací tablet jako takových se vůbec nemusíte trápit. Tato novinka, saltstick Elixalyte má stejné složení jako klasický saltstick, tedy směs všech důležitých minerálů (hořčík, vápník, sodík, draslík) v různých formách pro rychlý nástup účinku, ale také postupné uvolňování minerálů. Je bez lepku, bez barviv a dalších ochucovadel. Jako prevence křečí stačí jedna čajová lžička tohoto koncentrátu do 500ml nápoje.

 

 

Saltstick tablety asi tento produkt nevytlačí, protože většina sportovců ho použije hlavně jako prevenci při samotném závodě a pro případ že křeče přeci jen přijdou, budou mít u sebe i záchranný jednorázový balíček tablet saltstick, ale řada vytrvalců tuto novinku určitě ocení.

Jako každodenní prevence křečí jsou potom nejvhodnější sladké tablety saltstick ve variantách citron, pomeranč, vodní meloun a broskev, které jednoduše rozkoušete a polknete. Mým jasným favoritem je příchuť vodní meloun.

 

 

M.M.