Dextro energy zero calories jako ideální pití do diety

Dextro energy zero calories jako ideální pití do diety

Nebaví vás v současné době tahat se domů s nákladem minerálek a balených vod a nápojů, nebo se snažíte supermarketům co nejvíce vyhýbat a přesto chcete mít v zásobě dostatek kvalitního a chutného pití s obsahem minerálů a bez velkého množství cukru?

Nebo teď sportujete jen na nižších intenzitách a přesto se snažíte udržet si svoji váhu, nebo využít více volna a nějaké to kilo zhubnout?

Tak právě pro vás všechny je určen produkt Německé firmy Dextro Energy s názvem Zero Calories. Jedná se o ve vodě rozpustné šumivé tablety s vysokým obsahem minerálních látek (větším než většina minerálek) a s téměř nulovým obsahem energie. Vzniklý nápoj je velice chutný a hned tak se ho nepřepijete. Navíc je ve třech příchutích a to malina, pomeranč a limetka. Tablety se ve vodě rozpouštějí velmi rychle, takže příprava nápoje je otázkou okamžiku. A velmi příznivá je v tomto případě i cena. Osobně mohu jen doporučit.

 

 

Nápoj se naopak příliš nehodí v průběhu samotného sportování a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je to, že je nápoj sycený a vytvářel by v cyklistické nebo běžecké lahvi tlak. Tím druhým je potřeba doplňování energie v průběhu sportu a to už proto, abyste kvalitně pálili tuky a drželi optimalizovaný výkon.

Naopak při sportování, pokud nechcete při tréninku používat energetické gely nebo tyčinky a iontový nápoj váš energetický výdej nepokryje, můžete využít další špičkový produkt Dextro Energy a to Iso fast. Jde o sportovní nápoj s vysokým obsahem energie doplněný o minerály a vitamíny usnadňující vstřebávání energie. Nejde tedy o klasický iontový nápoj, který vyšší energetický výdej nepokryje, ale slouží jen k doplnění tekutin v jeho průběhu. Při použití Iso fast můžete v případě, že nejde o extrémně dlouhý závod nebo extrémně náročný trénink, na další doplňování energie formou gelů a tyčinek, klidně zapomenout.

 

 

Nápoj se dělá ve dvou příchutích a to červený pomeranč a ovocný mix. A také ve dvou formách balení a to více než kilogramové dóze (vydrží ve většině případů na měsíc a více) a jednorázových sáčcích a to u obou příchutí. Nakoupit můžete a to nyní dokonce za zvýhodněné ceny na www.dextroenergy.cz , nebo na eshopu www.hisportshop.cz pod záložkou dextroenergy.

M.M.