Runguard lepítka na prsní bradavky

Runguard lepítka na prsní bradavky

Řada běžců i triatlonistů má v celu jednoduše řešitelný problém s nadměrnou citlivostí nebo odíráním a krvácením prsních bradavek a to zejména v teplých letních měsících.

Problém je vcelku jednoduše řešitelný a to jejich přelepením například leukoplastí apod. Ta ale ne vždy drží a také není vodě a potu odolná, což může přinést řadu následných problémů.

 

 

Sportovní značka Runguard z USA, zabývající se problematikou ochrany pokožky sportovců před nadměrným třením v problematických partiích těla (třísla, podpaží, chodidla, intimní partie) má i pro ochranu prsních bradavek speciální produkt a to jednorázová lepítka. Fungují i drží dokonale a jsou voděodolná, takže dokonale splní svoji funkci i při zcela promočeném oblečení, nebo při triatlonu v běžecké části, kdy je nalepíte už před samotným startem závodu.

 

Pro vás všechny, kteří zcela, nebo občas trpíte tímto problémem, určitě doporučuji vyzkoušet. Prodávají se v balení po 2, 10, nebo 100 kusech. Více na www.runguard.cz , nebo na eshopu www.hisportshop.cz pod záložkou runmove/runguard.

M.M.