Sailfish inovuje, ale drží se toho, co opravdu umí

Sailfish inovuje, ale drží se toho, co opravdu umí

Já jsem textový blok. Klikni na tlačítko úprav ke změně textu. Výplňový text: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Německá společnost s triatlonovým vybavením jde v poslední době tak trošku proti proudu. Zatím co ostatní značky neustále a masivně rozšiřují své kolekce o věci, které už s triatlonem ani nemají nic společného, nebo se triatlonové oblečení a doplňky začínají objevovat u značek, které už ve svém segmentu naplnily trh a nevědí kam dál, Sailfish spíše zužuje svoji kolekci a celkový záběr a zaměřuje se jednoznačně na kvalitu a funkčnost.

 

 

Až mně to překvapilo, že se v nové kolekci nově věnuje jen nastupujícím odvětvím a trendům jako je SwimRun, maličko více se věnuje plavání (tady se díky plavecké minulosti majitele není čemu divit), ale jinak nejde do žádných doplňkových oblastí, jako jsou kompresní věci, nepřeberná barevná nebo typová škála produktů, levné varianty produktů s nižší kvalitou a dostupnými materiály a věnuje se výhradně věcem účelovým a maximálně kvalitním.

Dokonce z nabídky triatlonových kombinéz a dresů vyřadili levnější a dostupnější řadu Team a dělají jen špičkovou řadu Comp pro dlouhý triatlon a PRO pro krátký triatlon a to navíc jen v minimu barevných variant. A něco na tom určitě bude.

Možná škoda pro nás v ČR, kde je trošku jiná kupní síla a málo kdo si může kvalitu firmy Sailfish, srovnatelnou s kvalitou a cenami americké značky TYR, jednoduše dovolit. Já se snažím toto kompenzovat nákupy za zvýhodněné ceny ke konci sezóny a nabízením této kvality u nás za ceny dostupné. Ostatně podobně funguje i většina outletů v ČR, kde nakoupíte zboží kvalitní, ale ne zcela aktuální kolekce. Problémem samozřejmě je, že není vše ve všech velikostech a ty nejfrekventovanější jsou mnohdy zcela vyprodané. Tuto nabídku najdete na speciálním eshopu www.sailfishvyprodej.cz

Takže kdo má zájem pořídit si nejvyšší kvalitu za často i méně než polovinu běžné ceny, na tento eshop rád zavítá. Eshop www.sailfish.cz u nás bude asi čím dál více pro ty movitější nebo opravdové triatlonové nadšence. Kdo chce top kvalitu a top kolekci, musí si prostě připlatit 🙂

M.M.