Výprodej Hisport a N1sport v plném proudu

Výprodej Hisport a N1sport v plném proudu

Až do konce září, nebo vyprodání zásob poběží v provozovně Hisportu a N1sportu velká výprodejová akce. Bude se tak dít v pravidelných provozních hodinách, tedy každý den 8-9hod. ráno (vyjma středy) a ve středu 17-19hod. odpoledne.

Těšit se můžete ve většině případů na více než 50% slevy a na velmi široký sortiment v nabídce.

Jde například o sportovní výživu Dextro energy a Enervit, zejména o regenerační nápoje, energetické nápoje, iontové nápoje, ale i gainery, proteinové nápoje, proteinové tyčinky a další sortiment.

Pro běžce jsou v nabídce kšilty, rukávky, zimní čepice, běžecké rukavice atd.

Pro triatlonisty řada dresů, kombinéz a klasických i úzkostěnných „bazénových“ neoprenů, nebo neoprenových plavek. Tady se jedná o značku sailfish a nabídku si můžete prohlédnout i na našem výprodejovém eshopu www.sailfishvyprodej.cz

Pro cyklisty a triatlonisty je v nabídce hned 6 časovkových speciálů, z nichž tři jsou s cenovkou pod 30tis., i když se jedná o karbonová kola značek scott, orbea a cannondale.

Do výprodeje jsme zařadili i několik časovkových přileb, pedálů look, komponentů i sad komponentů na silniční a časovková kola a to za doslova symbolické ceny.

Návštěvou naší provozovny v Praze 10-Hostivaři, Hornoměcholupská 68, určitě neprohloupíte a troufám si tvrdit, že se nenajde nikdo, koho něco nezaujme a něco si od nás neodnese.

M.M.